Érdekes akció a Stevenage focicsapatánál

Stevenage FC

Ilyen akcióról valóban nem hallottam még magam sem. A Stevenage FC, saját honlapján is megjelentette az akciót, amit a STS Tyre Pros helyi abroncs szervizzel hirdetett meg.

Akik kilátogatnak a csapat következő mérkőzésére, ingyenes abroncsvizsgálatot kapnak a meccs alatt. Ehhez regisztrálni sem kell, hiszen a gumiszerelők, a Fairlands Valley parkoló összes járművét átvizsgálják. A miniszerviz után egy kártyát hagynak a szakemberek az autón, az abroncsok állapotáról, a mért értékekről, illetve az esetleges további lépésekről. (Pl. az adott gumi azonnali cserét igényel, vagy már csak egy szezont bír, stb.)

Az ilyen kártyával rendelkező szurkolók, további kedvezményre jogosultak a gumiabroncs szerviz garázsaiban.

Az STS Tyre Pros vezetője, Tony Smith elmondta, ezekben a hónapokban (a téli gumi szezon elején) az időjárás teljesen kiszámíthatatlan, így különösen fontos a gumiabroncsok állapota. Megfelelően karbantartott abroncsokkal a veszély jelentős része kiküszöbölhető.

A kampány része volt az is, amikor a Stevenage FC játékosai látogattak el a gumiszervizbe. Ha már ott voltak, a pózolás sem maradt el.

Stevenage FC játékosok a gumiszervizben