Melyiket válasszuk a sokféle téligumi akció közül?

téligumi akciók jönnek

Ezen a héten bizony azt tapasztaltam, hogy ugrott egy évszakot az időjárás. Egy hete még 22-25 fokban sétálgattam, ma viszont hóesésre kellett ébredjek. Az autós társadalom számára egyértelmű konklúzió, hogy eljött a téligumi szezon. (Senki ne halogassa tovább a téli gumiabroncsok felszerelését! Ennek fontosságáról nemcsak mi, hanem a vezess.hu is beszámolt mai, Miért fontos a téligumi használata? című cikkében.)

A téligumi szett azonban nem aprópénzbe kerül

Ezt sajnos egyre többen gondoljuk így. Megoldásként talán a téligumi akciók folyamatos vadászata jöhet szóba. Nagy mozgásterünk, illetve más alternatívánk nincs, vagy csak magas rizikó vállalás mellett. Senkinek nem javaslom, hogy a saját, a családja vagy mások életének esetleges kockáztatásával próbáljon spórolni, akár mennyire nehéz is egy autót fenntartani.

Nem mindegy azonban, hogy valódi téligumi akciót találunk, vagy bedőlünk valamilyen kereskedői trükknek. Én magam, elsősorban a nagy, tradicionálisnak mondható gumiabroncs kereskedőket, márkákat szoktam keresni az akciós ajánlatok között is. A téli gumiabroncs piacon a MARSO az, amelyik talán ezt a biztonságérzetet tudja nyújtani. Erre magyarázat a több mint húsz éves piaci jelenlét és a különböző díjak, amiket a gumiabroncs kereskedő cég elnyert.

A weboldalukat böngészve számos téligumi akcióra bukkantam. Az akciót felvezető írásuk pedig több mint meggyőző. A márka garancián felül, egyedi garanciáról és kedvezőbb téli gumi szerviz díjakról írnak. Egy próbát mindenképpen megér.

Többféle téligumi akció

Az árkedvezmények mellett egyéb alternatívát is találtam a Marso kínálatában. Mivel jó tapasztalataim vannak a Nokian téli gumiabroncsokról, felfigyeltem a következő ajánlatra:

Aki 2012. október 15. – 2012.november 30. között Nokian téligumikat vásárol, 15 000 Ft-os üzemanyagkupont nyerhet. (Minden ötödik versenyzőt megilleti a kupon)

Üzemanyag kupon nyeremény a Nokian téli gumiabroncshoz

További Akciós téligumi ajánlatok>>