A Mazda téli akciója megér egy misét

SOS gyeremkfalu - téli adományok a Mazdán keresztül

Mostani bejegyzésem nem a téli gumiabroncsokról fog szólni, de mégis roppant fontosnak tartottam, hogy megosszam veletek.

A Mazda Motor Hungary akciójáról van szó, melynek mottója: Tegyük együtt szebbé a karácsonyt az SOS Gyermekfalu lakói számára!
A kezdeményezés lényege, hogy ajándékokat készíthetünk vagy ajánlhatunk fel a Gyermekfalu lakói számára, melyet bármelyik Mazda kereskedésnél leadhatunk. A kampány végén a Mazda, eljuttatja az összegyűlt adományokat a gyermekeknek, ezzel téve boldogabbá karácsonyukat.

Az első 50 adományozó viszontajándékot kap a Mazdától, valamint a gyűjtés végén, egyvalaki egy hétig használhat egy új Mazda 3-as gépkocsit.

(Gondolom többen fanyalogni fognak, hiszen a viszontajándék (Mazdás csomagolópapír) és a főnyeremény sem nyújt maradandót (az egy hetes időtartam rövidsége miatt), de egy nagyon jó érzéssel lehetünk gazdagabbak, ami – azt gondolom – bármilyen ellenérték fölött áll. A Mazda elvégzi helyettünk a postázást, sőt a gyermekek is boldogabbak lesznek ha egyszer érkezik meg egy (vagy remélem egynél sokkal több) kamionnyi meglepetés.)

A játékban minden 18 év fölötti (magyar lakcímkártyával rendelkező) személy részt vehet. A főnyeremény átvételének feltétele a B kategóriás jogosítvány megléte. Téli adakozásra fel! A játék részleteit itt találjátok>> (A link alatt a Mazda kereskedők listája is elérhető.)