BÚÉK! – Vigyázzunk az ittas vezetéssel!

2014 BÚÉK

Kedves blog olvasók! Valószínű már elkezdtétek az óév búcsúztatását, igazatok is van, hiszen hosszú volt a 2013-as esztendő. Aki még nem tette, most felmentést kap. Idén már nem kell abroncsnyomást ellenőrizni vagy a garázsban tárolt nyárigumi szettet megforgatni! Kerüljön inkább elő némi virsli és annál több pezsgő!

Ilyenkor szokás némi összegzést mondani az óévről, így nem is mulasztom ezt el, de ígérem nem leszek hosszú!

A tavalyi évben indult téligumi szerviz blogban csak az idén 136 bejegyzést tettem közzé (a mostani írást nem számolva). Érdekes volt nézni az olvasási statisztikákat s választ kapni arra a kérdésre, mely témák érdekelnek benneteket a legjobban!

Egyből az (ó)év végére ugrok, mivel szeretném kiemelni a kezdő jogsis olvasóimnak szánt cikksorozatomat, melyet – a blogon belül – sikeres próbálkozásként könyvelek el és a jövőben több ilyen „minisorozat” várható.

Ajánlom figyelmetekbe testvérblogomat, a www.nyarigumiszerviz.hu –t is, ahol ha lehet még aktívabb voltam. (Igaz az egyensúly ismét errefelé billent a téli gumi szezon közeledtével.)

Remélem aktív olvasóim a 2014-es (gumi)szezonban is velem tartanak! Facebook oldalamon (vagy a kapcsolat menüpont alatt) várom a téma javaslatokat, kérdéseiteket. Idén is előfordult, hogy olvasói kérdésből született blogbejegyzés.

Egy utolsó jó tanáccsal zárom mondandómat, és kívánok Boldog Új Évet Nektek: A szilveszter kötelező kelléke a pezsgő (általában egyéb alkoholos italok társaságában). A rendőrség január elsején sem fog pihenni, ezt higgyétek el nekem. A szonda ott lesz a zsebekben, hiszen ők is tudják, hogy sokan ülnek volánhoz még nem teljesen kijózanodva. Ne kedződjön a 2014-es év büntetés fizetéssel, hiszen amit január elsején csinálunk, azt fogjuk csinálni egész évben! BUÉK!