Itt az új Bridgestone…..golflabda!

Bridgestone golf

A népszerű abroncsgyártó ilyet is tud. Nem is akárhogy! Da ki hallott már vízmagos labdáról? Pedig ilyet szerkesztettek a gumigyártó emberei. A bemutatón ügyesen forgatták a szavakat, tetszetős lett az a mondat például, hogy: A labda magját sikerült mégtovább fejlesztenünk, egy olyan speciális folyadék használatával, amit úgy hívnak…víz.

Persze ez rettentően kézenfekvőnek tűnik, mégis a legegyszerűbb ötletek a legjobbak, ez a közhely sokadszor bebizonyosodik. A Bridgestone „vizes megoldásának” eredménye egy puhább  golflabda, melynek  kisebb a forgási együtthatója. A labda sebessége is nagyobb az elődöknél. Miket tud a víz, ugye?

A gumi cég mindjárt 4 verziót is készített a labdából, a különböző játékos igények és versenyszituációkhoz illően.

Na de ne én beszéljek, hanem ez a videó! Mindenképp nézzétek végig a félperces kisfilmet! Látványos lett.

Persze nem új keletű az abroncsgyártók és a sportszerek közötti szoros kapcsolat. A Dunlop például számos sportszert gyárt. Én magam is az általuk készített squash labdákat használom. A Dunlop Sport több, mint 65 ezer rajongóval bír a Facebook-on.

A Continental pedig az Adidas partnereként vesz részt a sportszergyártó futócipőinek előállításában. Még olimpiai bajnokok is használják a cipőt.