Robogó abroncs télre

Michelin City Grip Winter

A nagy számú mintablokkoknak köszönhetően, a Michelin City Grip Winter biztonságosabbá teszi a városi robogózást még a téli hónapokban is. A francia gyártó állítása szerint, felülettől függetlenül, a City Grip téli verziója, szállítja a megfelelő technológiát a robogósok számára.

A mintázatra érdemes rápillantani. A blokkok kialakítása elősegíti a víz kiszorítását a középső felületről. Mindez egy speciális, thermoaktív gumikeverékkel van megfűszerezve, amely rugalmas marad a zord hidegben is. Ez azt is jelenti, hogy rögtön „csatasorba áll” az abroncs, ahogy a motoros útnak indul. Nem kell megvárni, hogy melegedjen.

Michelin téli robogó abroncs

Aki ismeri a City Grip gumicsaládot, megbizonyosodhatott róla, hogy nem az abroncs lesz a kényelmes motorozás gátja.

A téli verzió az összes népszerű robogóabroncs méretben rendelkezésre fog állni, 10-től 14 colos kerékátmérőig, így a kis robogósoktól a GT kategóriás túra motorosokig mindenki megtalálja a járművéhez passzoló Michelin City Grip Winter-t.

 

 

Már csak a megfelelő ruházat megtalálása a feladat egy kiadós téli motorozáshoz. Mondjuk ez utóbbi sem a legegyszerűbb. Aki ült már motoron, tudja milyen elképesztő kellemetlen lehet a téli menetszél.