Vredestein adomány a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak

Magyar Gyermekmentő Alapítvány

A jó hírt, rosszal kezdem, pedig pontosan tudom mi jár a rossz hír hozójának. A Magyar Gyermekmentő Alapítvány kereste fel az Apollo Vredestein Kft.-t, melyben adományt kért tőlük a 3 autóból álló miniflottájukhoz.  Eleve nem túl acélos infrastruktúra a három jármű egy gyermekmentő alapítványhoz, másrészt valószínű az anyagi javakban sem dúskál a szervezet, ha úgymond adományokért kell kilincseljen.

Na de ennyit a szomorú valóságról, jöjjön a vidám(abb)! A Vredestein rá is bólintott a megkeresésre, és nem csupán nyári, de téli szettel is felszerelte a gyermekmentő autókat. Sportrac5 és Ultrac Cento abroncsokat kaptak az autók. Egyetlen „ellenszolgáltatást” kért a gyártó, mégpedig, hogy az alapítvány dolgozói adjanak részletes visszajelzést a gumik teljesítményéről.

A visszajelzés alapján jól muzsikálnak a Vredestein adomány abroncsok, pedig nem egyszer zuhogó esőben kell, nagy sebesség mellett megközelíteni egy balesetet vagy beteg gyermeket. Ráadásul a terhelést is bírnia kell a gumiknak, hiszen az alapítványnak speciálisan felszerelt, szekrényekkel nehezített, súlyos gépjárműi vannak.

A második jó hír, hogy a 3-ból rögtön 4 lett, azaz bővült a gépparkja a gyermekmentőknek. Rögtön fel is szerelték mind a négy autót a Vredestein, Snowtrac3 téli mintázatával. Jár a kalapemelés.