Tesco gazdaságos gumiszerviz?

tesco

Ok-ok, lehet, hogy rosszmájú a címadás. Arról van ugyanis szó, hogy a blackcircles.com bejelentette, megállapodást kötött a Tesco üzletlánccal, saját gumiabroncs szervizek létesítéséről, a Tesco áruházak mellett. Az egyelőre brit kampány keretein belül, már kialakításra is került az első ilyen abroncsszerviz, az angliai Buckinghamshire-ben.

A szigetországban erős online jelenléttel bíró gumiszerviz vezetése, a Tesco-val való együttműködésben látja a cég fejlődésének legjobb lehetőségét.

A koncepció egyébként nem rossz, hiszen egy-egy Tesco szuper- vagy hipermarketnél egész biztos nem kell lasszóval fogdosni az autósokat. Én magam, például gyakorta használom a helyi hipermarket (nem Tesco, bár ez nem is lényeges) mélygarázsába telepített kézi autómosót. Amíg elintézem a bevásárlást, a parkolóban megszépül az autó.

Ezt az élményt nyújthatja majd a Tesco-s gumiszerviz. Egy-egy hosszabb, hétvégi bevásárlás alatt az autó új gumi szettet kaphat, illetve elintézhető az olajcsere, nyomásellenőrzés, klíma tisztítás és töltés, stb.

Kíváncsi vagyok, hogy itthon is elindul-e hasonló kezdeményezés. Hipermarket lánc van bőven, országos gumiszerviz is üzemel, nem tartom tehát elképzelhetetlennek.